Onlinefolket
Säsong 3 - 2018,
48 MINS

Årets andra utgåva av SEO-snack Öresund

juni 12, 2018

Artificiell intelligens, programering och SEOns framtid och en inblick i hur det är att jobba med SEO i Dubai. Det är några av ämnena som avhandlades på årets andra SEO-snack Öresund. Onlinefolket var på plats som vanligt för att fånga upp stämningen och samtalen så att du som inte kunde vara på plats ändå ska kunna hänga med i den digitala marknadsföringssvängen.

Off the record – SEO Snack öresund

Det är inte alltid mikrofonen är framme när snacket är ”gött”, som göteborgare säger. Tobias Bergström, Senior Commerce Advisor på Avensia och jag snackade massor om kundresan sett från barns perspektiv. En del av det samtalet återskapade vi i efterhand när mikrofonerna var framme, men en hel del kom inte med. Vi snackade till exempel om hur vi bägge två kollat upp linsvätska på prisjakt, med våra barns behov av att göra ”egen slime” som största pådirvande och motiverande kraft. Det innebär en helt ny typ av kombinerad kundresa där ena parten är drivande och andra parten är en förälder och måste plötsligt konsumera content, bilder och jämföra produkter som vi inte har något intresse av själv.
Vem bygger man kundresa åt då? Föräldern eller barnet, eller går det att kombinera?

Så här i efterhand, i skrivande stund, vill jag passa på att uppmana alla marknadsförare och kommunikatörer att ta ett snack med varandra om just barn och deras kundresor. Det är garanterat grogrund för ”gött snack” oavsett om där finns mikrofoner framme eller inte.
Skulle ni komma fram till något revolutinerande, dela gärna med er till mig på någon av mina alla kanaler.

Vill du vara med nästa gång?

Det är inte bestämt än NÄR det blir SEO-snack Öresund nästa gång, men om du vill vara med på plats, dricka bärs och äta gott och snacka digital marknadsföring, är du välkommen att anmäla dig på SEO-snack Öresunds sida.

Kommentera

Scroll to top