Onlinefolket
Säsong 1 - 2016,
58 MINS

David Klein – Internet i Fokus

september 30, 2016

Han började som kock och ägde efter ett tag sin helt egna restaurang. Detta var roligt men påfrestande och innebar mycket stress och sena kvällar som sträckte sig långt in i natten. Efter lite om och men bestämde han sig för att sälja restaurangen och att ta ett sabbatsår. Under det året visste han inte att en helt ny karriär låg och väntade runt hörnet.

Efter det sabbatsåret har mycket hänt. David Klein kan på allvar kallas en serieentreprenör. David har startat Grafiska Akademin som riktar sig mot företag som vill lära sig mer om design. Han har även varit med och grundat Search Heros och Media Talks som båda har som mål att sprida kunskap och ny information till intresserade människor.

David Kleins största och kanske mest spännande är det framgångsrika ”Internet i Fokus” som om du följer denna Podcast säkert har hört talats om. Internet i Fokus är verkligen Södra Sveriges största och viktigaste återkommande event för de som jobbar inom webb och digitala kanaler.

David Klein blir intervjuad på Onlinefolket

I detta avsnitt av Onlinefolket intervjuar Ehsan Noroozi mannen med många bollar i luften, David Klein. Du kommer få höra om hur allt startade, varför Internet i Fokus inte köper några annonser och hur det funkar att bara jobba 4 dagar i veckan. Lyssna och njut.

Vi vill även tillägga att Onlinefolket kommer att vara på plats på Internet i Fokus den 20 oktober för att podda och fånga upp stämningen. Du kan läsa mer om Internet i Fokus här: http://internetifokus.se/

Kommentera

Scroll to top