Onlinefolket
Säsong 1 - 2016,
52 MINS

Robert Lindh – VD Pixelant & partner Resultify

juni 15, 2016

Robert Lindh är kanske sämst i världen på första intryck. I detta avsnittet av onlinefolket visar han det inom ett par minuter när han själv ska förklara vem han är. Men det gör inget för det är knappast arrogans eller någon form av illvilja bakom klumpigheten. Han har bara otur…i början…i varje ny situation.

Han startade sin karriärsresa på Teknikmejeriet som säljare. Efter två och ett halvt år av hårt arbete och mycket framgång valde han att starta Pixelant istället. Det gjorde han för snart 10 år sedan och bolaget är fortfarande framgångsrikt, vilket är en prestation som få företag inom samma bransch kan briljera med.

Han berättar om sin väg in i Resultify

Efter en herrmiddag med vännen Fredrik Ardmar började även planen på att starta Resultify. Idag är han serieentreprenör som är involverad i 6 olika företag. I Onlinefolket intervjuar Ehsan Noroozi Pixelants och Resultifys medgrundare Robert Lindh. Här berättar tvåbarnspappan om hur han kom in på IT-banan, varför han tror på virtual reality och vad “Rädda Världen”-möten innebär.

“Det har varit bra för vår personal, vår syn på oss själva, att ha något större syfte än att bara bygga en webbsida åt någon.” säger Robert Lindh.

Han kanske är Sveriges mest generösa smålänning. När företaget firade 10 år, samlades personalen och pitchade in till en kungakrona som de överlämnade vid en senare personalfest. Dels för att de visste att hans stora ego skulle gå varm bara han fick se kronan, men framför allt för att Robert Lindh är den typen av chef som genuint plockar fram sin personals bästa sidor. Med en sällsynt stor dos välvilja och omtanke får han sina kollegor och personal att känna sig sedda och hörda. Så pass att det är lätt att förlåta honom den kantighet som legat honom till last i alla år.

Robert Lindh är en av tre grundare till Resultify

Resultify har tre grundare. Liselott Lading, Fredrik Ardmar och Robert Lindh. I onlinefolket har alla tre fått berätta om sin bild av hur det hela började, i intervjuer med respektive grundare. Lär känna alla tre.

Kommentera

Scroll to top